Szórakozás

Győzike üti ki Stohlt? Valaki hazudik!

győzike (győzike)
győzike (győzike)

Teljes a káosz és egyre több a pletyka azzal kapcsolatban, milyen műsorok indulnak újra szeptemberben az RTL Klubon vagy az RTL2-n.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az RTL Klub egyelőre nem hajlandó hivatalosan elárulni, milyen műsorok kerülnek át az RTL2-re, illetve milyen új produkciókat indítanak szeptemberben. Legnagyobb favoritjaikkal kapcsolatban is titkolóznak, talán éppen ez az oka annak, hogy hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb pletykák szivárognak ki.

Most éppen azt beszélik, hogy míg Stohl parkolópályára kerül, addig Győzike ismét visszatér az RTL Klubra. Egészen pontosan a meg nem erősített hírek szerint Stohl nem az RTL Klubon tér majd vissza, hanem az RTL2 műsorán, a Szombat esti láz című produkcióban. Ezt a csatorna illetékese nem erősítette meg.

Azt is hallani, hogy Gáspár Győző és családja viszont az RTL Klubon tűnik fel újra szeptembertől. Azt mondják, folytatódik a show, amely annak idején igencsak sokakat szögezett a képernyők elé. Továbbmegyünk. Azt is suttogják a kulisszák mögött, hogy Győzi hamarosan beköltözik a ValóVilág üresen álló villájába, de nem egyedül, hanem VV Fecóval. Állítólag klipet is forgatnak majd a luxusbörtönben, ami adásba kerül.

A Hír24 megpróbált utánajárni a Győzővel kapcsolatos pletykáknak. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondja, nem lesz Győzike-show, nem terveznek ilyen műsort.

Kérdés persze, hogy ki próbálja eltitkolni az igazságot, a csatorna, vagy éppen azok kamuznak, akik váltig állítják, hogy Győzike visszatér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik