Szórakozás

Súlyos titkok Stohl András körül

Egyre jobban izgatja a tévénézőket, mikor és milyen műsorban tér vissza végre a képernyőre Stohl András. Az RTL Klub azonban semmit nem árul el.

Vajon miért kell ennyire titkolózni Stohl Andrással kapcsolatban? Egyesek szerint azért, mert a börtönt is megjárt színész-műsorvezető egyáltalán nem fog visszatérni az RTL Klub képernyőjére, csak ezt egyelőre még nem szeretnék nagydobra verni.

Mások szerint Stohl szeptemberben újra képernyőre kerül, csak nem az RTL Klubon, hanem az RTL2-n a Szombat esti láz című műsorban.

A Hír24 Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját arról faggatta, valójában milyen terveik vannak Stohl Andrással kapcsolatban? Kolosi Péter azt mondta, egyelőre semmit nem szeretnének mondani erről a témáról, majd időben tájékoztatják a közvéleményt arról, mi lesz Stohl Andrással.

Korábban számtalanszor kérdeztük arról is a programigazgatót, egyáltalán van-e még élő szerződése a műsorvezetőnek a csatornával. Erre azt a választ kaptuk, hogy munkatársaik szerződéséről és fizetéséről nem áll módjukban felvilágosítást adni.

Mivel a csatorna semmit nem hajlandó elárulni Stohl Andrásról, így természetesen számtalan pletyka kiszivárgott azzal kapcsolatban, milyen szerepet szánhatnak neki. A Szombat esti lázzon túl az is szóba került, hogy a ValóVilág következő szériáját vezetné, de még az X-Faktorral is kapcsolatba hozták a nevét. Azt is pletykálták, hogy Fábryt szeretnék vele pótolni, de ez egyébként kevésbé valószínű, hiszen a két híresség egészen más karakter.

Vélhetően egyébként szeptember előtt nem tudjuk meg, hogy mi lesz Stohl Andrással és milyen műsorral tér vissza lassan egy éves kihagyás után a képernyőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik