Belföld

Sváby lehet a TV2 vezére?

Sváby András esetleges visszatérése a legfőbb beszédtéma a TV2 folyosóin. Ezt az indította el, hogy nemrég bejelentették a vezérigazgató távozását - írja a BorsOnline.

Sváby András három éve távozott a TV2-től, ami egybeesett Várdy Zoltán hivatalba lépésével. Az akkor frissen kinevezett vezérigazgató célul tűzte ki, hogy piacvezetővé teszi a csatornát, és ennek érdekében változtatásokba kezdett. Sváby András hirtelen olyan helyzetben találta magát, amelynek megoldása csak az lehetett, hogy meg kell válnia az Interaktív ügyvezetői posztjától – írja a lap.

A csatorna berkeiben máris szárnyra keltek a pletykák, hogy a legalkalmasabb Sváby András lenne Várdy Zoltán helyére. A Bors úgy tudja, hogy egykor és jelenleg is a TV2-nél dolgozó kollégái biztatják: pályázzon a megüresedett pozícióra.

A lap Sváby Andrást is megkérdezte a szándékairól, aki egyelőre nem foglalkozik a dologgal és szerinte nem is ez a módja, hogy valaki a csatorna vezérigazgatójává váljon. “Valóban többen mondták, hogy próbáljam ki magam. Őszintén szólva még nem fordult meg a fejemben, hogy visszatérjek a kereskedelmi televíziózás világába” – jelentette ki Sváby.

Kifejtette, miért zárkózik el jelenleg egy ilyen típusú felkérés elől: “Egy videós portálnál dolgozom, a videoklinika.hu oldalon próbálunk minél igényesebb és minél teljesebb körű tájékoztatást adni az egészségügy iránt érdeklődőknek. Ez minden időmet leköti, és az a legjobb benne, hogy szeretek is ezzel foglalkozni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik