Szórakozás

Nem tudják, mitől gyógyult meg magyar híresség lánya! Csoda?

Delhusa Gjon nevelt lánya az elmúlt időszakban komoly egészségügyi problémákkal küzdött, és amikor Gjoni már azt tervezte, hogy kiviszi Amerikába, hogy ott is megvizsgálják, hirtelen meggyógyult.

Számos megmagyarázhatatlan gyógyulásról hallhattunk már az elmúlt időszakban, de ami Delhusa Gjon nevelt lányával történt, az valóban maga a csoda. Andrea betegségéről számos alkalommal beszámoltunk, a kamaszlány csontsoványra fogyott, ráadásul vérszegénységgel is küzdött. Állapota sokakat megijesztett. Bár itthon is kezelték Andreát, Gjoni mégis úgy döntött, jobb, ha amerikai specialisták is megvizsgálják. Ám mielőtt felkerekedtek volna, a kamasz hirtelen sokkal jobban lett.

Gjon a Hír24-nek elmondta, lánya most már tényleg jól van, valójában nem lehet tudni, mi okozta nála a betegséget. Az orvosok azzal magyarázzák, hogy a kamaszoknál gyakran előfordulnak hasonló dolgok, a szervezetük időnként kiszámíthatatlan tüneteket produkál. Jellemző, hogy pillanatok alatt olyan állapotba kerülnek, mintha óriási baj lenne velük, majd minden helyre áll a szervezetükben. Valószínűleg hasonló dolog történhetett Delhusa Gjon lányával is, akinek szerencsére most már kutya baja.

A közelmúltban beszámoltunk egy másik sztár gyermekének csodálatos gyógyulásáról is. Gubás Gabi kisfia ma már olyan, mint bármelyik korabeli gyermek, pedig mozgásfejlődési problémákkal született. A kicsit természetgyógyász édesapja vette kezelésbe, szakértelmének köszönhetően a kis Attilán ma már nyoma sincs az egykori problémának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik