Szórakozás

Felfedte a sötét trükköt, amivel „férfit lehet szerezni” – a hozzászólók nem tolakodtak, hogy kipróbálják

Túl durvának tartják a tiktokker módszerét.

Egy tiktokker arról osztotta meg gondolatait egyik videójában, hogy melyik „sötét pszichológiai” technikával lehet egy férfit odáig eljuttatni, hogy egy nő megszállottjává váljon – írja a LadBible.

Anna Kristina Schmidt szerint bár kicsit ellentmondásosnak tűnhet a módszer, azonban annál egyszerűbb és hatékonyabb.

És a címben is megígért trükk:

A legjobb módja annak, hogy megszerezz egy férfit, ha durva és gonosz vagy

– ismerteti Schmidt a sötétnek valóban sötét, de tán kevésbé hatékony, kötődési zavarra emlékeztető praktikát.

Szerinte, ha valaki csúnyán bánik a másikkal, az kiváltja annak a bizonytalanságát, aki így visszautasítva érzi magát, és ahhoz, hogy az agya megszabadulhasson ettől az állapottól, mindent meg fog tenni, hogy a másik elfogadja.

Minél többet gondol az illető az elutasításra és arra, hogy elfogadják, annál többet fog gondolni rád, és annál jobban beléd fog zúgni.

A tiktokker hangsúlyozta, hogy nem arra akar másokat bátorítani, hogy legyenek kíméletlenek, de emlékezteti a nőket, hogy „ne adják ki az energiájukat olyan szabadon”.

A hozzászólók nem ugrottak rá a technikára, helyette megosztották a tapasztalataikat: mikor ezt velük játszották el, inkább csak továbbsétáltak, valamint nem gondolják, hogy egy egészséges, hosszú távra tervezett párkapcsolathoz jó alapként szolgálna az ilyesfajta „játszmázás” és „durvaság”.

@annakrstna #sprinklesprinkle #feminineenergy #feminine #dating #datingadvice #wizardliz #australia #brisbane #dubai #goldcoast #love #glowup #men ♬ Originalton - Anna Kristina 🤍

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik