Szórakozás

Eltűnt a beteg Bódi Margó – Titkos kezelés?

bódi margó (bódi margó, )
bódi margó (bódi margó, )

Az énekesnő rajongói aggódnak, hová tűnt a beteg sztár, akiről a napokban megírtuk, infúziós kezelést kap, mert a színpadon váratlanul rosszul lett.

Margó napok óta nem posztol a Facebookon, ami nála nagyon szokatlan, ezt tűnt fel követőinek is. A Hír24-nek sikerült utolérnie Margót, aki csak annyit mondott, elutaztak, mert pihenésre van szüksége. Sajnos továbbra sincs jól, kezelésre szorul.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a híresség néhány héttel ezelőtt vette észre, hogy valami nincs rendben vele. Zúgott a füle és szédült. Először nem gondolt komoly dologra, de aztán nem akart szűnni a rosszullét, így elment egy kivizsgálásra. Kiderült, hogy a fejében és a nyakában meszesek az erek, ez okozza a problémáját. Ezt követően infúziós kezelést javasoltak számára, aminek első szakaszán már túl van, de további kezelésre is szüksége lesz.

A jelenleg rejtélyes helyen tartózkodó Margó a Hír24-nek elmondta, rengeteget idegeskedett az utóbbi időben, nyílván ez sem használ az állapotának. Most is gyógyszereket szed, és hamarosan megismétlik az infúziós kezelést is.

Bódiéktól azt is megtudtuk, hogy időközben legújabb lemezüknek találtak új terjesztőt a régi helyett, aki a gyanú szerint becsapta őket és emiatt jelenleg is rendőrségi vizsgálat van folyamatban. Azt továbbra sem tudni, hogy Margó és Guszti visszakapja-e valaha a pénzét, amit kicsaltak tőlük. Ugyanakkor szerencse a szerencsétlenségben, hogy legalább új lemezük végre megjelenhetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik