Szórakozás

A színpadon lett rosszul Bódi Margó

Az énekesnő miskolci fellépésükön előadás közben lett rosszul. Azt mondja, próbált a háttérbe vonulni, hogy a közönség ne vegye észre a bajt.

Úgy tűnik, hogy a Bódi családot mostanában az ág is húzza. Nem elég, hogy több millió forintot buktak a lemezeiket terjesztő cég rendőrségi ügye miatt, de Csabi szemtanúja volt annak, ahogy egy fiatal férfi meghalt, akit nyakon szúrtak. Bár a fiatal énekes nem volt jelen a gyilkosságnál, de így is rettenetesen megviselték a történtek. Édesanyja szerint fia teljesen maga alatt van.

De sajnos Margó sincs jól. A Hír24-nek elárulta, hogy mi okozta a mostanában egyre többször jelentkező rosszulléteit.

„Három héttel ezelőtt vettem észre, hogy valami nincs rendben velem. Zúgott a fülem és szédültem. Először nem gondoltam komoly dologra, de aztán nem akart szűnni, így elmentem egy kivizsgálásra. Kiderült, hogy a fejemben és a nyakamban meszesek az erek, ez okozza a rosszulléteimet. Kórházba nem feküdtem be, de naponta kell kezelésekre járnom. Eddig három infúziós kezelésen vagyok túl. Azt nem állítom, hogy jól vagyok, de a tüneteim már kevésbé gyötörnek” – mesélte Margó, aki igyekszik megnyugtatni a rajongókat, akik azért is aggódnak, nehogy a stressz hatására Guszti ismét szívinfarktust kapjon.

Az énekesnő azt mondja, bár férjét is megviselte, hogy átverték őket, de szerencsére jól van. Szedi az előírt gyógyszereket és háromhavonta felkeresi az orvosát, aki állapotát kielégítőnek találta legutóbb is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik