Otthon

Cristiano Ronaldo luxusvillát vett Dubaj fényűző szigetén

Alex Nicodim / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Alex Nicodim / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Cristiano Ronaldo nemcsak a pályán, hanem a jelek szerint a pályán kívül is megtalálta a számításait az arab világban, nemrég ugyanis Dubajban, Palm Jumeirah nevű, pálma alakú mesterséges szigetcsoporton vásárolt magának egy luxusvillát, írja a sportal.hu.

A Bloomberg úgy értesült, hogy az ötszörös aranylabdás legalább 21 millió fontot, átszámítva körülbelül 9,2 milliárd forintot pengetett ki a fényűző ingatlanért.

A cikk szerint a Palm Jumeirah-t a milliárdosok szigetének is nevezik, azt tartják róla ugyanis, hogy az Egyesült Arab Emírségeken belül is itt a legmagasabb a szupergazdagok „koncentrációja”. A tengerparton fekvő, és a világ legmagasabb épületére, a 828 méteres Burdzs Kalifára néző, milliárdosok által „benépesített” zárt lakóközösségben menő éttermek, üdülők és jachtklub szolgálják a kikapcsolódást.

A villáról nincsenek pontos információk, de Ronaldo kedvesével, Georgina Rodríguezzel és öt gyermekével bármikor könnyedén átruccanhat majd az új „nyaralóba” Rijádból, Palm Jumeirah ugyanis mindössze kétórás repülőútra van a szaúdi fővárostól.

Kapcsolódó
Új dubaji rekord: 500 millió dirhamért kelt el egy penthouse
Ez átszámítva körülbelül 47.5 milliárd forintnak felel meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik