Szórakozás

Mardoll: Nekem most már komolyabb ember kell, aki az apja lesz a gyerekemnek

RTL
RTL
Az énekesnő sírva mesélt közelmúltbéli szakításáról.

Catherine Dederick, művésznevén Mardoll november elején könnyek között beszélt arról a Reggeliben, hogy másfél év után véget ért a kapcsolatuk Kerekes Rajmunddal. Az énekesnő a keddi Fókuszban sírva nyilatkozott a szakításról. Mint elmondta, vannak pillanatok, amikor nem érzi túl jó döntésnek az elválást, de 27 éves korára rájött arra, milyen párra vágyik igazán.

Nekem most már komolyabb ember kell, komolyabb kapcsolat. Azért komolyak voltunk, mert együtt laktunk, de nekem olyan kell, aki lehet, hogy az apukája lesz a gyerekemnek. (…) Már nem elég, hogy valaki jól viselkedik velem, nem sokat veszekszünk, és nem csal meg. Ez a minimum. Nekem több kell. Nagyon fontos, hogy valaki megértsen, és voltak olyan részei az életemnek, amit nem tudtam megbeszélni vele. Én imádok a politikáról beszélgetni, főleg az amerikairól, mert ott sok minden történik. Ezt vele sosem tudtam megbeszélni

– fogalmazott Mardoll, aki azt is elárulta: idővel a kettejük közötti nyelvi különbségek is kiütköztek, mert míg neki sokat javult a magyartudása volt párja mellett, addig Kerekes angolja a másfél év alatt szinte semmit nem fejlődött, így az énekesnő Egyesült Államokban élő rokonaival sem tudta megértetni magát.

Mardollnak még barátkoznia kell az egyedülléttel. Elmondása szerint régebben egyik kapcsolatból a másikba ugrott, de most szeretne időt szakítani arra, hogy újra megismerje önmagát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik