Szórakozás

Mardoll sírva árulta el, hogy szakítottak a párjával

Azt mondja, jelenleg túlságosan máshol tartanak az életükben.

Mardoll és Kerekes Rajmund áprilisban debütáltak először párként a képernyőn, a Reggeliben meséltek a kapcsolatukról. A rappernő ma szintén a műsor stúdiójában árulta el, hogy a zenésszel másfél év után véget ért a kapcsolatuk. November óta éltek együtt, Kerekes a napokban költözött el.

Szerintem más dolgokat kívántunk az élettől. Van az a szint, hogy nagyon tudsz szeretni valakit… de nem segített, hogy nem egy nyelvet beszéltünk. Kint voltam most Texasban a legjobb barátnőm esküvőjén, én voltam a tanú. Ott láttam, hogy ez valami más

– emlékezett vissza könnyek közt a rappernő, hozzátéve: tudja, hogy az exe mérges rá, ami nem könnyíti meg a dolgát a feldolgozásban.

Mint mondta, amiatt futott zátonyra a kapcsolat, mert máshol tartottak az életükben. Amíg ő már a családalapításon gondolkodott, a párja még nem, és bár próbált időt adni neki, úgy érezte, nem tud tovább várni. Úgy érzi, jelenleg azon kell dolgoznia, hogy annyira tudja magát szeretni, amennyire a párját szerette.

Kapcsolódó
Mardoll először mutatta meg új párját
A nyelvi nehézségeik miatt kevesebb közöttük a konfliktus, a rappernő úgy fogalmaz, át kell gondolnia, hogy az adott dolgot megéri-e egyáltalán magyarra fordítania.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik