Belföld

Orbán megerősítette Rogán Antalt

Az elkövetett hibák ellenére is elégedett a Fidesz eddigi kampányával Orbán Viktor, aki egy kedden megjelent interjúban azt is hangsúlyozta, hogy a pártkampányért Rogán Antal viseli a felelősséget.

„Bakik sajnos mindig voltak, és ezek után is lesznek, de összességében elégedett vagyok a kampányunkkal” – jelentette ki a pártelnök a Vas Népe című lapnak adott nyilatkozatában. Orbán Viktor az őt kérdező újságíró észrevételére, miszerint a Fidesz az elmúlt hetekben több hibát is vétett a választási hadjáratban, leszögezte: „nyilván csak a saját munkámról tudok nyilatkozni, a pártkampányt Rogán Antal irányítja, övé a felelősség”.

Az ellenzéki politikus kiemelte, eddig sikerült elkerülniük, hogy felüljenek a provokációknak, s úgy látja: a viták azokról a jövőre vonatkozó megoldási javaslatokról folynak, amelyeket a Fidesz vetett fel. Orbán Viktor közölte, hogy szeretné, ha Hende Csaba, aki a szombathelyi 2. választási kerületben lett a Fidesz egyéni képviselőjelöltje, „országos feladatokat is ellátna a jövőben”.

A Fidesz elnöke pénteken tartott választási nagygyűlést Szombathelyen, s ennek a látogatásnak a keretében adott interjút a megyei lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik