Szórakozás

Startol a TV2 40 milliós játszmája

Felállt Rákóczi Feri vadonatúj játékbirodalma.

Mint arról korábban beszámoltunk, vadonatúj kvízműsorral jelentkezik november 29-től a TV2. A 40 milliós játszma hétköznap esténként, 19:05-kor élőben kerül képernyőre.

A játékos párok már a műsor elején 40 millió forintot kapnak készpénzben, kizárólag a tudásukon múlik, mennyivel távoznak a stúdióból. Egész életüket megváltoztathatják, ha képesek megtartani az összeget, ám ha rosszul válaszolnak, pillanatok alatt milliókat veszíthetnek.

A bátor jelentkezőknek nyolc kérdésre kell helyesen felelniük ahhoz, hogy hazavigyék a teljes nyereményt. A műsorvezető, Rákóczi Ferenc már otthonosan mozog a stúdióban, az Aktív kamerájának megmutatta az utálatos pénznyelőt, ami minden bizonnyal a legkevésbé kedvelt része lesz a játéknak. A milliók a játékosok szeme láttára zuhannak a mélybe, így sokaknál biztosan eltörik majd a mécses.

A formátum a magyarországi premiert megelőzően számos országban óriási sikernek bizonyult. Oroszországban, Törökországban és Görögországban a legnépszerűbb műsorok között tartják számon.

AJÁNLOTT LINKEK:

Rákóczi Feri A 40 milliós játszma kulisszái mögé kalauzol (TV2.hu)
A 40 milliós játszma “nulladik” játékosa voltam

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik