Belföld

Balesetet szenvedett Balogh Gyula országgyűlési képviselő

Könnyű sérülésekkel járó közúti közlekedési balesetet szenvedett Balogh Gyula (független) országgyűlési képviselő a 36-os főút Tiszavasvári–Polgár közötti szakaszán csütörtökön – közölte a rendőrség.

A főút tiszavasvári–józsefházai szakaszán, a havas úton megcsúszott kamion árokba sodort egy személygépkocsit, amelyben ketten megsérültek – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A személygépkocsit Balogh Gyula országgyűlési képviselő vezette, aki telefonon a távirati iroda munkatársának érdeklődésére elmondta: a járműve előtt az úton keresztben csúszó teherautó-pótkocsi elől az árokba hajtott, de az ütközést így is csak részben tudta elkerülni, személyautójának az oldala megsérült, és a kitört üvegek szilánkjai okoztak sérülést neki és utasának, édesanyjának.

Hozzátette: az általa riasztott mentők a helyszínen ellátták sérüléseiket, s nem volt szükség kórházba szállításukra. A képviselő, aki 2002-ben a Fidesz és az MDF közös jelöltjeként a szabolcsi 8-as számú, vásárosnaményi kerületben már az első fordulóban győzött a választáson, azt is elmondta: az áprilisi választáson nem kíván indulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik