Szórakozás

„Bennem is egy világ omlott össze” – a neten vágtak vissza őket becsmérlő csapattársuknak A Konyhafőnök versenyzői

RTL
RTL
Molnár-Thomka Hanna és Url Izabell a tegnap esti adásban hallották először, miket mondott róluk a hátuk mögött Földi László.

A Konyhafőnök legutóbbi adásában Sárközi Ákos éttermében dolgoztak hármas csapatokban a versenyzők. A kékeknél Földi László volt a konyhafőnök, ő irányította Molnár-Thomka Hanna és Url Izabell munkáját – többször is hangoztatva, hogy jobban fel kellene pörögniük.

Iszonyat nyomás volt rajtam, mivel láttam a két lányt előzőnek főzni, és tudtam, hogy iszonyatosan fel kell őket pörgetni, mert képesek olyan nyugalomban főzni, hogy egy Mozart-zenét be lehetne vágni alá. Azt hiszik, hogy így piknikfőzés van, vagy otthon főzögetnek. Muszáj volt odacsapni az asztalra egy kicsit

fogalmazott a riportszobában Földi, majd később kijelentette, hogy amikor meglátta, milyen csúnyán hártyázza a húst Iza, egy világ omlott össze benne.

A róluk szóló kommentárokat a lányok is tegnap este hallották először a műsort nézve, a történtekre pedig a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetükben reagáltak – szúrta ki a Blikk.

Igazán jó hallani, hogy amikor nem hallottuk, mit mondasz rólunk, te teljesen lenézed a csapattársaidat. Szemtől szemben ezt miért nem mondtad? Én azt gondolom, hogy a másokon való áttaposástól és lenézéstől te nem leszel jobb szakács, sőt. Szerencsére mi pozitívan álltunk hozzád, így soha nem derült ki, milyen elemeket alkottál a közös főzés során. Szerintem mindenki tudja, hogy nagyon finoman fogalmaztak a séfek, amikor azt állították, hogy ez nem jó. A nők nem gyengék és lassúak, hanem nőiesek és ügyesek!

írta a saját oldalán Molnár-Thomka Hanna, nem sokkal később pedig Url Izabell is megosztotta a saját gondolatait.

Bennem is egy világ omlott össze, Földi László, csak épp a jellemeddel kapcsolatban. Én a karrieremet a nők jogainak védelmére tettem fel, és nem tudom elviselni, amikor csak azért néznek le valakit, mert nő. Mi nem vagyunk a »babáid« és nem »főzőgetünk otthon«. Az a fajta lekezelés és degradálás, amit tőled kaptunk – természetesen a hátunk mögött – számomra elfogadhatatlan. Azzal szerettél volna továbbjutni ebben a műsorban, hogy a csapattársaidat próbálod lejáratni az interjúkban

jelentette ki a versenyző.

Az első két csapatfőzésünk a te technikai hibáidon ment el, de mi elegánsan egy rossz szót nem mondtunk rád az interjúkban. UI: A séfek alulról hártyáznak, ahogy én is hozzákezdtem a hús feldolgozásához. De persze jobban hangzik másokat lehúzni, mint elismerni, hogy borzalmas konyhafőnök voltál, aki addig stresszeltél engem, hogy már nem tudtam teljesíteni. Már bánom, hogy akkor nem álltam ki magamért. Sosem mondtam volna egy rossz szót sem rád, a véleményemtől függetlenül. De a saját, és Hanna védelmében el kellett mondanom az igazságot

– magyarázta Url, majd köszönetet mondott Molnár-Thomka Hannának, amiért kiállt érte az interjúkban.

Földi Gábor, aki nemrég a Fókusz kameráinak beszélt a múltjáról, egyelőre nem kommentálta a történteket.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik