Élet-Stílus

Korábban a börtönt is megjárta A Konyhafőnök idei évadának versenyzője

Csalás miatt ült két évet.

Földi Laci, A Konyhafőnök versenyzője a minap a Fókusz stábjának adott interjút, melyben felidézte komoly autóbalesetét, a szülei válását, illetve azt is bevallotta, hogy két évig börtönben ült, csalás miatt ítélték el.

Mint mondta, gyerekkorában súlyos autóbalesetet szenvedett az édesapjával, ami után életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Úgy véli, Isten műve, hogy mindketten túlélték. A baleset ellenére szívesen tekint vissza a gyerekkorára, mindene megvolt, és sikeres sportkarrier állt előtte magyar bajnok thai bokszolóként. Miután leérettségizett, szakácsnak tanult, a talaj viszont kicsúszott a lábai alól, amikor a szülei elváltak: a szakításukat követően az édesapjával eltávolodtak egymástól, egyik napról a másikra pedig az édesanyjával is megszakadt a kapcsolata.

Azt, hogy édesanyámról nem tudok semmit, a mai napig nem tudom feldolgozni. A telefonszáma és a lakcíme megváltozott, ezáltal nem is tudom, hol keressem. Eleinte mérhetetlen düh volt bennem, hogy miért tette ezt. Most már vannak bennem kérdések, amiket nagyon szívesen odaállnék, és megkérdeznék tőle szemtől szemben, hogy ezt most miért kellett. Hiszen én a gyereke vagyok elméletileg, akivel jó kapcsolatot ápolt. Nem értem a miérteket

– magyarázta Földi, aki a szülei válása után hamar munkát keresett, hogy el tudjta tartani magát, a pénzét viszont szerencsejátékokra költötte.

Hozzátette, bár nehezen szokott le a szenvedélyéről, függőnek sosem tartotta magát.

Volt egy időszak, amikor rossz dolgokat tettem. mondjuk azt, hogy törvénybe ütközőt, amiért megkaptam a megfelelő büntetésemet. (…) Az alatt az idő alatt, amit ott eltöltöttem, nagyon sok mindent átértékeltem magamban. Tanultam önuralmat, ugyanúgy dolgoztam

–fogalmazott a versenyző, aki a börtönben önismereti és életvezetési tréningeken vett részt, miközben szakmákat tanult, és a konyhán tevékenykedett.

Mint mondta, kicsit saját magát is büntette, hogy minél több olyan dologban vegyen részt, amivel láthatják, hogy képes visszailleszkedni a társadalomba és lezárni a múltját. Hozzátette, jelenleg A Konyhafőnöktől remél változást az életében, a műsornak még egy tetoválást is szentelt nemrégiben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik