Élet-Stílus

Kajdi Csaba a Kern-ügy kapcsán: Ha ismertségre teszel szert, sajnos a társadalom elvárja tőled a példamutatást

tv2
tv2
Szerinte az emberek nem veszik figyelembe, hogy az ismert emberek is ugyanolyan halandók, mint mások, ergó hibázhatnak.

Másodszor kapták lencsevégre Kern Andrást, amint az egyik belvárosi pékség bejáratáig hajt a kocsijával, majd a járdán, tilosban áll meg, amíg beszalad az üzletbe. Kern később úgy fogalmazott, „jó volna oda egy parkoló”.

A II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely a Facebook-oldalára kitett posztban Kern András nevének említése nélkül azt írja:

Ezzel az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladatuk tahóparkoló autók kerülgetése.

Kajdi Csaba nem maradt néma a Sláger FM-en, mikor az ügyről kérdezték:

Nekem erről az a véleményem, elvonatkoztatva a Kern Andrástól, a saját példámon, hogy sajnos az van, hogyha te ismertségre teszel szert, akkor tőled a társadalom elvárja a példamutatást. Ez egyrészt jogos, de a másik oldalon te is egy halandó ember vagy. Tehát neked nem lehet gyorshajtani, te nem foghatod meg a telefont, te nem ihatsz az autóban. Tőled elvárnak mindent, te nem lehetsz átlagember onnantól kezdve

hallható a VIASAT3 videójában. Kajdi hozzáteszi: ha egy civil csinálta volna meg azt, amit Kern, vélhetően pár beszólással elcsendesül az ügy.

Kapcsolódó
Őrsi Gergely üzent Kern Andrásnak: A gyalogosoknak nem feladatuk a tahóparkoló autók kerülgetése
A polgármester egyrészt bírálta az ismert színészt, másfelől a segítségét kérte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik