Élet-Stílus

Gáspár Bea: Egy kicsit öregecske a lelkem, Köllő Babett-tel ellentétben én nem vagyok szexi

SuperTV2
SuperTV2
Születésnapi interjújában a Győzike showról is elmondta a véleményét.

Gáspár Beával 49. születésnapja alkalmából készített interjút az nlc, melyből egyebek mellett kiderül, hogy Gáspár Győző feleségét olyannyira nem ijeszti meg, hogy jövőre betölti az ötödik x-et, hogy már most ötvennek vallja magát, ha a korát kérdezik.

Szokták mondani, hogy nem nézek ki annyinak, de szerintem testben ugyanannyinak nézek ki, mint amennyi vagyok, lélekben pedig lehet, hogy inkább 79 vagyok. Egy kicsit öregecske a lelkem, mivel inkább az »öreges« tevékenységeket szeretem. Ha megnézel egy negyvenes modern nőt, például Köllő Babettet, akkor ő táncol, emelgeti a lábait, szexin öltözik, szexin néz ki. Ezzel ellentétben én nem vagyok szexi, inkább nyugis vagyok

– fejtette ki Gáspár Bea, majd azt is megosztotta, mit takarnak ezek az „öreges” tevékenységek.

Imádok tévézni, szinte minden műsort megnézek. Engem semmi más nem kapcsol ki annyira, mint a tévénézés. Nem szeretek például nyaralni… Győző mindig mondja, hogy menjünk, de én nem akarok. Napallergiám van, bekenem magamat a-tól z-ig hetvenes napvédővel, árnyékban vagyok, víziszonyom van, utálom is a vizet, nem megyek be közös fürdőbe senkivel. Kiolvasnék egy raklap könyvet, mire hazajövünk a nyaralásból, de azt nem vagyok hajlandó magammal cipelni, legfeljebb egyet, ha pedig azt befejeztem, akkor marad az internet, lesek ki a fejemből, és várom, hogy menjünk este vacsorázni.

Gáspár Bea a Győzike showról is elmondta a véleményét: szerinte adódott egy lehetőség, amit ők kihasználtak. „Nem akartuk azt, hogy erre a vonatra nem ülünk fel, ennél az oknál fogva pedig ismét felülnék erre a vonatra, mert bennem nem hagyott rossz érzést. Nekem jó érzés volt, hogy háztartásbeliként, itthon ülve, egy kettő- és egy tízéves gyerekkel csináltunk valamit. Nem tudtuk, hogy mit vállalunk. Győző sem tudta, sőt, a tévé sem, ahogy a műsorkészítők sem. A producerünkkel a mai napig jó viszonyban vagyunk, és még most is azt mondja, ezt senki mással nem tudták volna megcsinálni. Lehet, hogy vannak Magyarországon celebritások, ismert emberek, de ilyen szintű lenyomatot nem biztos, hogy bárki más tud hagyni. Nem bántam meg semmit sem, minden úgy volt jó, ahogy volt. Ember vagyok, igen, szoktam kiabálni is, felvállalom magamat is…” – mondta, majd így folytatta:

Mindezek ellenére lehet ránk kígyót-békát kiabálni, utálatosak, ilyenek-olyanok vagyunk, viszont még mindig együtt vagyunk. Lehetett Győzike show, Romantic, Konyhafőnök, utána újraéledt a Romantic, a lányom lediplomázott, három nyelven beszél, a másik a Gundelbe jár, ahhoz képest amilyen hülye életet éltünk, nem volt rendszer az életünkben, nem voltak korlátok, mert a tévé mindent kitaposott, hogy amit nem lehetett, azt is lehetett, és mi mégis egy család vagyunk. Erre én nagyon büszke vagyok, hogy nem mentem szét a Győzőtől, pedig szétmehettem volna. Sőt, jövőre az 50. születésnapomat úgy szeretnénk ünnepelni, hogy csendben, nyugodtan, de még mindig együtt.

Azt is elárulta, volt olyan, hogy lányai – Gáspár Evelin és Gáspár Virág – mondták, hogy „ők nem kértek ebből a műsorból, nem volt más lehetőségük”. Gáspár Bea szerint most mégis mindketten élvezik a műsor minden előnyét.

Annak ellenére, hogy megmutattam őket a tévében, annak ellenére, hogy kaptak hideget-meleget, mégsem félresikerült emberek lettek a gyerekeimből, hanem normális identitású, értelmes felnőttek

– tette hozzá. Gyerekeivel kapcsolatban még elmondta, mostanra eljutott oda, hogy nem a nagymama szerepre vágyik, hanem arra, hogy megtalálják a boldogságot. „Nem szeretném, hogy olyan kapcsolatban legyenek, ami elvesz tőlük. Pláne Evelin életében voltak olyan férfiak, akik csak elvettek tőle, nem pedig hozzáadtak bármit is. Megmondtam a lányaimnak, nincs nagy elvárásom, csak annyi, ha valaki nem tud az életükhöz hozzáadni, akkor ne is vegyen el belőle” – fogalmazott.

Házasságáról elmondta: „Az a titok, hogy nincs titok.”

Rengeteget tolerálok, ő is tolerál, de kevesebbet, én viszont rengeteget, talán ez. Az égő, lángoló szerelem létezik, de csak az elején, utána jönnek az első akadályok, ahol sokszor felborulnak a kapcsolatok, majd kialakul a szeretet. A szeretet az egy erős kapocs. Hazudnék, ha azt mondanám, ugyanúgy szeretem, és a mai napig virágcsokrokat kapok. Hát nem. Nem kapok virágcsokrokat, megerősítést sem, viszont annál több olyat, hogy most szarul nézek ki, látszik rajtam a kor. Megerősít abban, hogy már megöregedtem. Ezzel nincs gond, addig, meddig én is viccesen fogom fel, nem kell ezt túllihegni.

Férjével együtt vettek részt a tavalyi Ázsia Expresszben, amit Gáspár Bea az egyik kedvenc és egyben legbátrabb vállalásának tart.

A Győzike showban nem gondolkodtunk, fiatalok voltunk, bolondok. Ez viszont olyan volt, hogy néztük a tévében, láttuk, hogy szenvedtek a szereplők és először mondtam, hogy én azt nem akarom, majd megtudtuk az útvonalat (Jordánia, Törökország) és rögtön vonzóvá vált számomra. Amúgy is szeretem ezeket az országokat, és úgy visszatérni oda, ahogy még soha, stoppolva, küzdve, elképesztő volt. Életem legjobb élménye. Ha valaki megkérdezi: mi volt életem legjobb élménye, a szülés? Akkor azt felelem: Nem, az Ázsia Expressz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik