Szórakozás

Ábrahám Edit a válásáról: Ültünk otthon, és akkor bejelentette, hogy szerelmes és elköltözik

Egy fiatalabb nőért hagyta el a férje.

Ábrahám Edit második házassága 2016 tavaszán ért véget. Horvai Mátyással 23 évig voltak együtt, ebből tizenhatot házastársakként.

A színésznő a minap Palik Lászlóék Hová tűnt? című műsorának vendége volt, ahol a válásáról is beszélt. Mint mondta, egyáltalán nem számított arra, hogy a férje szakítani akar vele.

Nekem ez a derült égből villámcsapás volt. Egy nap ültünk otthon, és akkor bejelentette, hogy ő szerelmes és a jövő héten elköltözik. Mintha kihúzták volna a talajt a lábam alól. De ezen túl vagyok, ennek így kellett lennie, ennek most már örülök, hogy így van

– jelentette ki Ábrahám.

A feldolgozás kezdetben nehezen ment, a színésznő egy évig járt pszichológushoz. Saját bevallása szerint először akkor döbbent rá a magányra, amikor Horvaival külön költöztek, és egy baráti találkozó után az üres lakásba tért haza. Ebből az érzésből alakult ki viszont a megnyugvása is.

Nem várt senki, nem vigyázott rám senki. És akkor én onnantól kezdve tudtam, hogy mostantól rám a Jóisten vigyáz. Ezt nagyon erősen érzem, és meg is nyugtat. Sikerült feldolgozni, azt hiszem.

Ábrahám egyébként idén életmódot váltott, két hónap alatt nyolc kilót sikerült lefogynia.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik