Élet-Stílus

„Mama, neked miért olyan nagy a hasad?” – mondta 4 éves unokája Ábrahám Editnek, aki azóta 8 kilót fogyott

Nagy Botond / RTL Klub
Nagy Botond / RTL Klub
Két hónap alatt sikerült neki.

Ábrahám Edit ma a Mokka vendége volt, ahol elmesélte, miért kezdett életmódváltásba két hónappal ezelőtt. Mint mondta, egy ideje már gondolkodott azon, hogy változtatnia kellene a táplálkozásán, de végül az unokája, Léna adta meg neki a végső lökést.

Négy és fél éves, nagyon cserfes, és azt mondta, hogy »mama, neked miért olyan nagy a hasad?« Jó, ha egy kisgyerek mondja, az nem annyira fájdalmas, de azért az igazság benne volt. Ez adta meg az utolsó lökést. Én is gondolkoztam már azon, hogy valamit kéne csinálni, de amikor ezt ő elmondta nekem, akkor azt mondtam, hogy most jött el a pillanat.

A Barátok közt színésznője elárulta, hogy kezdetben lefelezte a korábban fogyasztott ételadagjait, mostanra pedig tudatosan válogat a hozzávalók között.

Mint mondta, jóformán csak olyan ételeket fogyaszt, amikről biztosan tudja, hogy előnyösek a szervezetének. Sok zöldséget, gyümölcsöt, húst és salátafélét eszik, emellett olajos magvakat nassol, a tejtermékeket, főként a sajtot viszont kerüli. A fegyelmezettségének pedig meg is van az eredménye, ugyanis két hónap alatt nyolc kilót sikerült fogynia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik