Szórakozás

Curtis egy évvel a Majkával való szakításuk után vetett számot: Soha ne engedjétek senkinek, hogy kihasználjon titeket

RTL
RTL
Friss posztja szerint egy évvel ezelőtt hozta meg élete legkomolyabb döntését.

Majka és Curtis tavaly júliusban közös koncertet ígértek villányi rajongóiknak, utóbbi viszont nem jelent meg a fellépésen. Majka ekkor úgy fogalmazott: „Nem tudunk segíteni, ha te nem akarod…”

A zenészek ekkor egyúttal azt is bejelentették, hogy ismét külön utakra lépnek, mindketten folytatták a fellépéseiket, csak éppen nem együtt.

Curtis azóta megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadát, saját zenekart alapított, hamarosan pedig coach-ként láthatják majd a nézők a The Voice-ban. Elmúlt egy évének történéseiről nemrég a közösségi oldalán írt a rapper.

Egy éve léptem meg életem/karrierem legkomolyabb döntését. Az emberek 99 százaléka temetett és kígyót békát kiáltott rám. Azóta az egyik alapembere lettem az RTL-nek. A saját zenekarommal, a CURTIS LIVE-val minden helyszínt megtöltünk. Szakmailag, erkölcsileg és anyagilag is meg vagyok becsülve mindig mindenhol. Jaaa, és ezt a posztot is saját házam kertjéből írhatom nektek, ahonnan nemsokára elindulhatok az ugyancsak saját autómmal a városba

– írta posztjában Curtis, majd egy tanácsot is intézett a rajongóihoz.

A lényeg és tanulság annyi, hogy soha ne elégedjetek meg a közepessel, és ne engedjétek meg SENKINEK, hogy kihasználjon titeket. Ne engedjétek meg, hogy megalázzanak és kevesebbnek érezd magad emiatt. Több van bennetek, mint azt hinnétek. Maradunk végig!

– zárta gondolatait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik