Foci

Senderos Gera csapattársa lehet

Gera Zoltán klubja svájci védővel erősítené a keretét.

Az idén az Európa Liga döntőjébe kerülő Fulham tárgyalásokat kezdett az Arsenallal – a londoni csapatok között a svájci Philippe Senderos az alku tárgya. A svájci válogatott stabil tagja hárommillió fontért cserélhetne csapatot, a Fulham azonban csak a világbajnokság után fizetne a középső védőért.

A 25 éves Senderos teljesítménye az évekkel korábbi remek bemutatkozás óta visszaesett, játékának nyilván az sem tett jót, hogy rendre kölcsönadták. Az őszi idényben az Arsenal csapatában csupán két mérkőzésen bevetett védő januártól az Everton együttesénél vitézkedett, ám Liverpoolban is inkább a padot koptatta, csupán három találkozó volt a jussa.

A Milan csapatát is megjárt futballista a The Mirror szerint szívesen folytatná Geráéknál, s a csapatváltás esélyét növeli, hogy az Arsenal a Fulham ausztrál kapusát, Mark Schwarzert szeretné leigazolni.

A két játékos ügyében a klubok könnyen egyezségre juthatnak, a Fulhamnek is sürgős az ügy, ugyanis a középhátvéd Chris Smalling a Manchester United együtteséhez költözött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik