Sport

Berkinek tetszett a motokrossz

A lólengés világbajnoka, Berki Krisztián motorokkal ismerkedett. Nem volt ellenére.

Berki Krisztián a technikai sportok szerelmese. Immár aligha titok bárki előtt is, hogy világ- és Európa-bajnokunk imádja a sebességet, és ha nem a torna felé indult volna el annak idején, akkor biztosan autó- vagy motorversenyző vált volna belőle.

Ezért aztán a Felix Promotion menedzseriroda által képviselt versenyző minden alkalmat megragad, hogy szívjon egy kis „benzingőzt” – nem hiányozhatott a Budapestre több mint 20 év után visszatérő teremkrossz versenyről sem.

„Sohasem voltam még teremkrossz viadalon, de nagyon tetszett. Igaz, ezeknek a nagy motoroknak talán kicsit szűkösnek tűnt a pálya, de a fiúk ügyesen megoldották a feladatot, látványos versenyeket produkáltak.

A legjobban az tetszett, amikor a nagy ugratón különböző manővereket mutattak be, ez nagyon látványos volt. Köszönöm Hollós Györgynek a meghívást, ha lesz még lehetőségem, biztosan elmegyek egy rendes motokrossz versenyre is, ahol saját közegükben láthatom ezeket a pilótákat” – mondta a londoni olimpiára készülő tornász.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik