Nagyvilág

Robbanáshoz vezetett a félrenyelt étel

tuz(960x640)(3).jpg (lángok, )
tuz(960x640)(3).jpg (lángok, )

Bizarr láncreakciót indított el egy férfi, aki vezetés közben félrenyelt egy falatot.

A 61 éves sofőr éppen autójában evett az új-mexikói Deming város egyik bevásárlóközpontja előtt autózva, amikor félrenyelt egy falatot. A fulladozó Robert Sheppard ekkor elvesztette az uralmát az autó felett, ami nagy sebességgel egy parkoló terepjárónak ütközött.

Ez azonban nem állította meg. Kisteherautója folytatta útját, és egyenesen a bevásárlóközpont egyik bejárata felé száguldott. A jármű ekkor nekicsapódott a bejárat közelében felállított grillsütőnek, pont eltalálva a gázpalackot, ami hatalmas tűzgolyóként robbant fel – írta a Deming Headlight.

Szemtanúk beszámolója szerint a palack olyan hatalmas robbanást produkált, hogy a tűzgolyó magasabbra csapott, mint a bevásárlóközpont épülete. A helyi rendőrök a lapnak elmondták: olyan fényes volt a robbanás, hogy a térfigyelő kamerák felvételein nem is lehetett látni mást, csak egy nagy fehér fényt.

A balesetben három ember sérült meg. A Deming Headlight vasárnap megjelent cikke szerint a grillsütőnél álló nő másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a karján és a mellkasán, valamint elsőfokú sérüléseket az arcán, és több műtétet is végre kellett rajta hajtani.

Szintén égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy 33 éves férfit, aki a rendőrség közlése szerint súlyosan sérült, de állapotáról a lap nem közölt bővebb információkat. A harmadik sérült a balesetet okozó férfi volt. Az ő állapotáról sem közöltek adatokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik