Foci

Fabregas a Barcáról álmodik

Válogatottbeli csapattársa szerint az Arsenal sztárja szíve mélyén már a katalánok mezét viseli.

Az idei átigazolási időszak leghosszabb szappanoperája lehet Cesc Fabregas esetleges klubváltása, a középpályásról ugyanis nem szűnnek a pletykák, annak ellenére, hogy az Arsenal korábban már visszautasította a Barcelona hivatalos ajánlatát a játékosért.

Most a spanyol klub védőjátékosa, Gerard Pique szólalt meg az ügyben. “Tudtam, hogy Cesc évek óta szeretne a Barcához csatlakozni – de ez most már több mint csak akarat. Most valahogy úgy érzi, ezt meg kell tennie.” – mondta Pique, aki a Dél-Afrikában tartózkodó spanyol válogatottban nap mint nap együtt lehet az Arsenal csapatkapitányával.

“A világbajnokság nem jött jól az Arsenal számára. A tornának köszönhetően Fabregas velem, Xavival, Iniestával és Victor Valdesszel tölti minden napját – és nagyon világosan kifejezte az érzelmeit felénk. A gondolataival Spanyolországra koncentrál, de a szíve Barcelonában van. Azt gondolom, hogy a szíve mélyén már a Barca mezét viseli” – mondta el Pique, aki korábban szintén Angliából, a Manchester United csapatától igazolt vissza gyermekkori klubjához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik