Szórakozás

Curtis lépett fel Majka helyett Fehérgyarmaton, miután utóbbi technikai problémákra hivatkozva lemondta a koncertjét

Marjai János / 24.hu és Mohos Márton / 24.hu
Marjai János / 24.hu és Mohos Márton / 24.hu
Majka azért mondta vissza a fellépését, mert a helyszíni technika nem felelt meg a szerződésben foglalt feltételeknek.

Terv szerint tegnap este Majka is fellépett volna Fehérgyarmaton, a rapper viszont néhány órával a koncertje előtt az Instagramján közölte a rajongóival, hogy a buli elmarad, mivel a hangtechnikusa felhívta és arról tájékoztatta, hogy a helyszíni technika nem felelt meg a szerződésben foglalt feltételeknek.

Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni. Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van. Nagyon sajnáljuk. Reméljük minél hamarabb találkozunk a fehérgyarmati közönséggel. Béke

– írta ekkor a rapper.

Majka később a Facebook-oldalán bővebben is kifejtette, hogy a produkciójukhoz komoly technikai háttér szükséges, ami nélkül nem tudnak tökéletes koncertélményt nyújtani. Mint írja, Nyíregyházáról is megpróbáltak megfelelő technikát hozatni, miután megtudták, hogy a fehérgyarmati helyszín nem megfelelő, de az terv végül nem jött össze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Mint kiderült, a szervezők Curtist kérték fel, hogy ugorjon be Majka helyett, aki igent is mondott.

Ahhoz képest, hogy tegnap este 8-kor hívtak a szervezők, hogy el tudok-e menni Fehérgyarmata megcsinálni ezt a bulit nekik… Gyors öltözés, 300 km utazás, éjfélkor már a színpadon voltam

– írta a koncerten készült felvételek mellé Curtis, aki szerint a buli hangulata mindent megért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

A változásokról természetesen az esemény szervezői is tájékoztatták a közönséget. A Gyarmati Vigasságok nevű Facebook-oldalon először azt jelentették be, hogy Majka koncertje technikai okok miatt elmarad, nem sokkal később pedig már arról érkezett hír, hogy Curtisszel egészült ki az aznapi fellépők listája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik