Sport

Fájó vereséget szenvedett a Telekom Veszprém a BL-ben

Frank Molter/picture alliance via Getty Images
Frank Molter/picture alliance via Getty Images

A Telekom Veszprém kézilabdacsapata csütörtök este 30-27-re kikapott a Flensburg-Handewitt otthonában a Bajnokok Ligája 10. fordulójában.

A két csapat 4-4-ig szoros meccset játszott, ezután viszont a hazaiak kapusa, Benjamin Buric nagyon elkapta a fonalat, miközben a veszprémi támadások is egyre pontatlanabbak lettek. Ennek egy 7-1-es német sorozat lett az eredménye, amit egyszerűen képtelen volt ledolgozni a magyar csapat, de nagy küzdelem árán szünetre négyre olvasztotta a különbséget (16-12).

Térfélcsere után azonnal hétre növelte előnyét a Flensburg, de a félidő derekán egy 6-1-es sorozattal visszajött a meccsbe a Veszprém, ennek köszönhetően az utolsó negyedórában már csak két gólt kellett ledolgozni. Az utolsó tíz percre aztán Rodrigo Corrales is sorra hozta a bravúrokat, ami nagyon kellett, hogy 26-25-re jöjjön föl a Veszprém, de az egyenlítés helyett Buric védett egy hatalmasat, ezután pedig már nem maradt esély a szépítésre.

Végül a Flensburg 30-27-re nyerte meg a mérkőzést, amivel 9 pontja lett, míg a Telekom Veszprém vissza fog csúszni a harmadik helyre, ha a PSG-Barcelona rangadónak lesz győztese.

Végeredmény – kézilabda Bajnokok Ligája, B csoport, 10. forduló

Flensburg-Handewitt (német)–Telekom Veszprém 30-27 (16–12)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik