Pályán kívül

Csicskáztattak egy diákot a kaposvári fociakadémián

Eljárás folyik egy sportkollégium lakója ellen.

A Somogyi Hírlap értesülései szerint „csicskáztatás” folyt a kaposvári Cseri úti sportcentrum kollégiumában február 7-én. A hvg.hu megkeresésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, hogy jelenleg eljárás folyik az egyik kollégiumi diák ellen.

„A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat szemérem elleni erőszak bűntett kísérlet elkövetése miatt egy 17 éves fiatalkorúval szemben, aki az egyik kaposvári kollégiumban a szobatársa sérelmére követte el a cselekményt. Az eljárás jelenlegi szakaszában tanúk kihallgatása, megkeresések, adatok beszerzése van folyamatban, az eljárás eddigi adatai alapján megállapítható, hogy egyedi esetről van szó” – mondta a rendőrségi szóvivő a hvg.hu-nak.

A fáma szerint egy 13 éves fiút akartak fáslival megkötözni február elején, majd előkerült a 17 éves elkövető nemi szerve is. A sértett ki tudott szabadulni, és a folyosón, telefonon kért segítséget édesanyjától, ezt egy biztonsági kamera rögzítette is.

A „csicskáztatásról” felvétel is készült, amit az egyik gyerek rögzített a mobiltelefonjával, ám később kitörölte azt. Mindenesetre, ha sikerülne visszanyerni a felvételt, az perdöntő lenne.

A hvg.hu arról is ír, hogy ott dolgozó forrása szerint a megyei lap állításai túlzóak, és „csak egy játéknak induló helyzet fajult el”, de még idejében érkezett a nevelő. Az biztos, hogy a 13 éves fiút tényleg meg akarták kötözni.

Mindenesetre hat gyerek ellen állítólag fegyelmi eljárás indult. Közülük egyébként hárman is a kaposvári Bene Ferenc Akadémián futballoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik