Belföld

itdh

A magyar üvegipar külpiaci sikereinek elősegítése érdekében az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. és a Magyar Üvegipari Szövetség (MÜSz) eddigi eseti együttműködésük kedvező tapasztalatai alapján kötött együttműködési megállapodást.

Az együttműködési megállapodás céljai: a MÜSz tagjainak nemzetközi versenyképességének növelése, a vállalatok új piacokra való betörésének segítése, új beszállítói kapcsolatok létrejötte, a magyarországi működőtőke befektetési lehetőségeinek növelése.
Az üvegipari szövetség tagjainak az ITDH hazai szakértői gárdája és külföldi képviseletei nemcsak exportlehetőségeket közvetítenek, hanem a kereskedelemfejlesztés területén lévő pályázati lehetőségekről is informálják őket, valamint az ITDH-n keresztül hozzáférhetnek a tagok a Világbanki és az EU-s tenderfigyelő szolgálat információihoz is.
Mindezeken túl az ITDH külpiaci kapcsolatain keresztül üzleti partnerközvetítést is végez a MÜSz tagok számára, ahogy személyes tanácsadással is segíti a szövetség tagjainak beszállítói pozícióijának javítását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik