Közélet

Dubajozás: Hadházy Ákos szerint csak a repülés 30 millió forintjába kerülhetett Mészáros Lőrincnek

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Hadházy Ákos újabb posztot tett közzé arról a dubaji repülőútról, amiről mi is részletesen beszámoltunk tegnap.

Kapcsolódó
Dubajból tért haza éjszaka a NER-gép, egy keringő utaslista szerint Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával
Orbán Viktor korábban azt kérte, mindenki tartózkodjon az egzotikus utazásoktól. Mészáros kérdésünkre nem akart nyilatkozni.

A független képviselő azt írja:

A Gázszerelőnek kb. 30 millió forintjába került az oda/vissza összesen 10 órás repülőút Dubajba. Óránként ugyanis kb. 3 millióért bérelhető az egyik legnagyobb elérhető luxus magán jet, a Bombardier Global 6000 típusú repülőgép.

Hozzáteszi: „Személyenként 15 millió forintot repültek tehát el a hétvégén, ezért egy átlagos magyar kb. 7 évig dolgozik.”

Hadházy még szerdán a Facebook-oldalán nyilvánosságra hozta a listát, amely szerint a felcsúti milliárdos Mészáros Lőrinc, a vele többször hírbe hozott, de üzleti kapcsolatban is álló Várkonyi Andrea műsorvezető, illetve Mészáros fia és annak felesége utazott pénteken a Bombardierrel. A keddi visszaútra Mészárost és Várkonyi Andreát regisztrálta a cég a dokumentum szerint.

Korábban megkerestük Várkonyi Andreát, illetve e-mailben érdeklődtünk Mészáros Lőrinc cégcsoportjánál is, hogy ők utaztak-e a gépen, amelyet Mészáros korábban többször igénybe vett. A Mészáros Csoport kommunikációs igazgatóságától azt a választ kaptuk: „Mészáros Lőrinc úr sem üzleti, sem magánéleti vonatkozásban nem kíván nyilatkozni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik