Élet-Stílus

Kirúgtak egy brit kukást, mert szétrúgta egy hároméves gyerek hóemberét

YouTube
YouTube
A hároméves kisfiú az ablakból nézte végig a hóember halálát, a kukás pedig nem értette, hogy mi volt tettével a probléma.

Az angliai Herefordshire megye önkormányzata kirúgott egy kukásként dolgozó férfit, miután egy biztonsági kamera felvette, ahogy szétrúgja egy hároméves kisfiú hóemberét Hereford városában – írta a helyi sajtó. A hóembert vasárnap készítette el a kisfiú, hatéves nővére és pár szomszéd gyerek segítségével, a kukás pedig kedden pusztított el.

A kisfiú anyja, a 25 éves Sophie Taylor a helyi sajtónak elmondta:

Joseph mindig szereti nézni az ablakból a kukásokat, és integet nekik. Kedden könnyes szemmel, sírva jött oda hozzám, közölve, hogy a kukás összetörte a hóemberem.

Az anyuka elmondta, sokkolta, amikor megnézte az esetről készült biztonsági kamerás felvételt, és nem értette, hogyan lehet valaki képes ilyen tettre. Ráadásul a gyermeke szeme láttára. A videón látni, hogy a kukás többször is belerúg a hóemberbe, amíg az darabjaira nem hullik.

Az eset olyan nagy botrányt okozott a településen, hogy a önkormányzat jelezte, többet nem alkalmazzák a férfit, aki egy, az önkormányzattal szerződésben álló cégnek dolgozott.

A meg nem nevezett férfi a Facebookon reagált arra, hogy elvesztette a munkáját. A férfi közölte, hogy egyáltalán nem érti, hogy miért lett olyan nagy visszhangja az esetnek, hiszen a hóembernek nincsenek érzései, és különben is, egy idő után úgyis elolvadt volna.

Kapcsolódó
Nincsen menőbb a japán hóembereknél
Négy év után újra erős havazás volt Tokióban, és újra csodásabbnál csodásabb hóemberek lepték el a japán fővárost.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik