Élet-Stílus

Máris megvan a tél legbizarrabb hóembere – csak egy műfogsor kellett hozzá

Az angol apa és a gyerekek meglepték a családot.

Amikor Stephanie Murphy megmutatta gyerekeinek nagymamája régi fogsorát, nem gondolta, hogy hamarosan a család bekerül a hírekbe.

Január 2-án a 34 éves teesside-i (Anglia) nő a férje és két gyereke, a négyéves Faye és a három esztendős Dougie társaságában meglátogatta Stephanie nagymamáját, azaz a gyerekek dédanyját, Clarice-t.

Mivel elég nagy volt a hó a kertben, a srácok kitalálták, hogy építenek egy hóembert, hogy jókedvre derítsék a dédit. Stephanie gombot keresett nekik, hogy beépíthessék a hóembernek szem gyanánt, ekkor találta meg nagyanyja régi fogsorát, amit megmutatott a gyerekeknek is.

Aztán elment, hogy megfürdesse nagyanyját, Faye és Dougie pedig eközben apjuk, Paul vezényletével nekilátott a hóember megépítésének. Az anya kijött megnézni az eredményt, és pillanatokon belül már zokogva röhögött. Ez a látvány fogadta:

A Mirror szerint eleinte maguk a gyerekek is félelmetesnek találták a protkós hóembert, de aztán ők is együtt nevettek a családdal. És a terv is bejött, ugyanis a dédi is imádta az alkotást.

 

 

Kapcsolódó
Plüss hóemberrel szexelt az áruházban, és ez csak a kezdet volt
Unortodox vágyak egy floridai szupermarketben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik