Belföld

Videón a brutális veszprémi ékszerbolti rablás

Több millió forintnyi ékszert vittek el annak a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett rablással gyanúsított bandának a tagjai, akik kiraboltak egy veszprémi ékszerboltot szerdán.

Az ismeretlen tettesek délután fél öt körül körül berontottak az egyik veszprémi áruház épületében működő ékszerüzletbe, majd a náluk lévő szerszámokkal betörték az üvegvitrineket. A videón látszik, hogy az eladó szembeszállt a támadókkal, akik közül az egyik eldobta  a táskáját is menekülés közben.

A rablók azonban így is több millió forint értékben vittek el ékszereket. A rendőrség közzétette a bűncselekmény elkövetését rögzítő kamerafelvételeket.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetői közül bármelyik személyt felismeri, annak személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányságon (8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik