Élet-Stílus

Halálos fenyegetéseket kap a lelőtt zsiráffal pózoló nyolcgyerekes anya

zsirafgyilkos(960x640).jpg (zsiráfgyilkos)
zsirafgyilkos(960x640).jpg (zsiráfgyilkos)

Az amerikai nő tévéműsorban is szerepelt medvék, szarvasok, zebrák és antilopok megölésével, ezért különösen kihúzta a gyufát az indulatosabb facebookozók körében.

Halálos fenyegetések özönét kapja a utah-i Rebecca Francis, akinek vadászattal foglalkozó tévéműsora is van. A nő azzal húzta ki a gyufát, hogy egy leterített zsiráf mellett pózolt, az erről készült képet pedig Ricky Gervais népszerű brit humorista és elkötelezett állatvédő megosztotta Facebook-oldalán.

A bejegyzést több tízezren osztották meg és az igazságosztó kommentárok sem maradhattak el, mint például „tudom, hogy ez képmutatóan hangzik, de kurvára lelőném ezt a nőt ezért a képért”, vagy „remélem, ennek a borzasztó nőnek lassú és fájdalmas halála lesz”. Egy másik hozzászóló, Hayley visszafogottabban fogalmazott, benne az merült fel, hogy hogy tehette ezt a vadásznő mosolyogva.

Rebecca Francis egyébként nyolcgyerekes anya, aki elmondta magáról, hogy rendszeresen elmegy vadászni, még akkor is így tett, amikor várandós volt. A vadászathoz íjat használ, honlapján azt is felsorolta, milyen állatokat ejtett el így: többek közt barnamedvét, szarvast, vadjuhot, vadkecskét, antilopot, kudut, zebrát, gnút, zsiráfot, de még borzot és mókust is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik