Belföld

Levél Orbán Viktornak

Az MSZP fizetett újsághirdetésben sorolja, hogy az „emberek többsége" szerint milyen hibákat követett el a Fidesz kormányzása alatt.

A legnagyobb ellenzéki párt és vezetője, Orbán Viktor a címzettje Molnár Gyula budapesti MSZP-elnök levelének, mely politikai hirdetésként jelent meg a szombati Népszabadság ötödik oldalán. „Olvastam az újságban a bűnbánat-kampányukról” – kezdődik az üzenet a Fidesz legújabb, három részből álló kampányára utalva. „Vannak jó dolgok, amelyeket folytatnunk kell!”, „Vannak rossz dolgok, amelyeken változtatnunk kell!”, „Vannak hibák, amelyeket nem akarunk többször elkövetni!” – olvasható néhány hete a legnagyobb ellenzéki párt plakátjain.

Az utolsó mondatra utalva írja Molnár Gyula, hogy „talán segíthet Önöknek, ha tudják, hogy az emberek többsége, mit tart ilyen hibának”. Majd egy felsorolás következik, kezdve azzal, hogy a fiatal demokraták „átpolitizálták életünket, megosztottá tették az országot, szembefordították a vidékieket és a fővárosiakat, radikális politikájukkal sokunkban félelmet keltettek”. A MSZP-s politikus az emberek többsége nevében fejére olvassa riválisának a 4-es metró építésének leállítását, hogy nem támogatták a BKV-t, és nem adtak pénzt útfelújításra.

„Én a magam részéről azon leszek, hogy a jövőben ne legyen módjuk hasonló hibákat elkövetni”- zárja sorait Molnár Gyula, az MSZP budapesti elnöke közel fél évvel a jövő májusban esedékes országgyűlési választások előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik