Szórakozás

Miley Cyrus finoman odaszúrt Liam Hemsworth-nek

Eléggé utalt rá, hogy egy pöcsfej.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth nem olyan sokkal esküvőjük után váratlanul bejelentették, hogy válnak. Aztán Cyrus összejött egy lánnyal, szétment vele is, majd aztán Cody Simpson énekessel, akivel azóta látszólag nagy a boldogság.

Na, akkor most már hivatalos Miley Cyrus új pasija
Akár duót is alkothatnak majd a színpadon.

Cyrus nem igazán nevezte meg az okait annak, mi vezetett a házasság végéhez, most viszont finoman odaszúrt exének. Pasijával Instagramon egy live-ban monda a következőket:

Akadnak azért jó férfiak, srácok. Ne adjátok fel. Nem muszáj melegnek lenned. Akadnak jó emberek pöccsel. Csak meg kell találni őket. Meg kell találnod azt, akinek van pöcse, de nem egy pöcs, értitek, hogy értem? Mindig úgy voltam vele, hogy melegnek kell lennem, mert az összes férfi gonosz, de többé már nem. Akadnak azért jó emberek, akiknek pöcsük van. Én csak egyet ismertem meg eddig, ő pedig itt szerepel velem ebben a live-ban.

Szóval finoman szólva is pöcsnek nevezte Liam Hemsworth-öt, meg amúgy gyakorlatilag az összes eddigi férfi exét. De mondjuk a nőnemű exeinek se lehet könnyű ezt hallani, hogy az énekesnő csak a férfiakkal kapcsolatos rossz élményei miatt kezdett ki velük.

Mindeközben Cyrus excsajának expasija, Brody Jenner elmondta, hogy annak köszönhetően, hogy összejöttek az exeik, Hemsworth-el elég jó barátokká váltak, és összehozta őket a dolog.

Kiemelt kép: Presley Ann/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik