Közélet

Orbán Viktor unja a szerencsétlenkedést

Gödöllői családlátogatásán is nyilvánvalóvá tette, ellenséges településen ő bizony nem segít.

Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból. Hajrá, Kolozs Csaba, hajrá, Gödöllő!

Orbán Viktor Gödöllőn is beszállt a kampányba. A Facebook-oldalán közétett videó szerint családlátogatásra ment Kolozs Csabához, Gémesi György polgármester fideszes kihívójához. Volt minden: gyerekek, kutya és persze előkerültek a szokásos pénzügyek.

A jelölt szerint a kampány egyre inkább durvul náluk is, de a mérések szerint a Fidesz az utolsó mérés szerint jól áll, tehát a testület meglehet. Orbán jelezte Kolozs Csabának, hogy Gémesi György leváltása azért lenne fontos, mert valamit kezdeni kellene végre a várossal.

Itt van a hóna alatt a fővárosnak és szerencsétlenkedünk vele már nem tudom mióta. Nem?

Amikor a helyi fideszes felhozza a kastély ügyét, Orbán Viktor előáll a szokásos érvvel, hogy azzal azért nem boldogulnak, mert nincs megállapodás a város és a kormány között. Ő csak akkor tud pénzt és fejlesztést adni, akkor tud segíteni, ha nem ellenséges a közeg. Egyébként ez lehetetlen. Kolozs Csaba a miniszterelnök látogatását jó hangulatúnak nevezte. Azt írta, óriási erőt ad, hogy programjukat nemcsak a gödöllői polgárok, hanem a kormányzat is támogatja!

 

Orbán Viktor előzőleg átbeszélte Miskolc dolgait Kriza Ákos miskolci polgármesterrel, aki helyett most Alakszai Zoltán jegyző indul, de a miniszterelnök őt is támogatja, ha a város fideszes vezetésű marad.

Kiemelt kép: Kolozs Csaba/Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik