Szórakozás

Egy youtuber komolyan vette az 51-es körzet megrohamozását, nem is lehetne csalódottabb

A francia videós elutazott a helyszínre, de teljesen egyedül találta magát.

A Cemcem művésznéven dolgozó francia youtuber tényleg elhitte, hogy szeptemberben valami nagy dolog készül az Egyesült Államokban, és óriási tömegek fogják megrohamozni az 51-es körzetet. A videóst a Ladbible kereste meg egy interjúra, amiben beszélt arról, hogy pénzt és időt nem kímélve repülte át az óceánt, hogy az első sorban állhasson a roham idején, de csalódnia kellett. Ennek a csalódottságnak pedig hangot is adott.

Én tényleg komolyan vettem ezt a Facebook-eseményt, tényleg elhittem, hogy ebből a csomó emberből legalább páran megkísérelnek velem behatolni a zónába. Csak látni akartam, hogy mi folyik itt. Szomorú vagyok, hogy kitoltak azokkal az emberekkel, akiknek ez tényleg jelentett valamit, mert biztos vagyok abban, hogy egy pillanatra mindenki fejében megfordult, hogy be lehetne törni a zónába

– mondta a vlogger, aki szerint az emberek egyszerűen berezeltek, ezért még csak nem is próbálkoztak.

A kalandjairól azért készített videót a Youtube-ra, és Instagramon is folyamatosan közvetítette a fejleményeket, de a kerítésen belülről valószínűleg izgalmasabb tartalmat tudott volna szállítani.

Arra a kérdésre, hogy mit remélt találni az 51-es körzetben, az mondta:

Senki nem tudja, mi a szar folyik a kerítések mögött. Biztos vagyok benne, hogy rejtegetnek valami őrült szarságot, különben miért titkolóznának már évtizedek óta, miért nem tudhatja senki, hogy mi folyik odabent? Egy részem azt mondja, hogy nincs ott semmi, a másik felem viszont azt, hogy valami hihetetlen dolgot rejtegetnek.

A youtuber a végén azért még biztosított mindenkit, senki nem tudta volna megállítani, ha tényleg be akar menni.

 

Kiemelt kép: Youtube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik