Szórakozás

Kristen Stewartnak azt mondták, hogy ha eltitkolja szexualitását, egy nap még Marvel-hős is lehet

Belefáradt a titkolózásba.

Kristen Stewart újabban lazán és nyíltan sétál újabb és újabb barátnőivel, de a Harper’s Bazaar legújabb számában elmondta, hogy volt idő, amikor azt tanácsolták neki, hogy tartsa titokban, hogy lányokkal is szokott járni, és akkor majd sikeresebb lesz.

Volt valaki, aki konkrétan azt mondta, hogy hatalmas szívességet tennék magamnak azzal, ha nem lófrálnék nyilvánosan a barátnőmmel kézen fogva, ugyanis akkor akár egy Marvel-film főszerepét is megkaphatnám. Nem akarok ilyen emberekkel dolgozni.

Ugyan nem részletezi, hogy kiről van szó, de minden bizonnyal valakiről lehet szó, aki a stábja része volt, talán az ügynöke vagy a menedzsere. Egy biztos, már nem dolgoznak együtt. Ugyanakkor sokáig kifejezetten titkolta a magánéletét, különösen az Alkonyat-széria fénykorában, de belefáradt.

Azt hiszem szimplán csak élvezni akartam az életem. Ez pedig elsőbbséget élvez a magánéletem védelmével szemben, mivel azzal, hogy ennyire védtem, valójában tönkretettem. Miért ne mehetnék ki bárhova azzal, akivel éppen együtt vagyok? Miért ne beszélhetnék róla egy interjúban? Eléggé a fejembe mászott a régimódi mentalitás, meg akartam őrizni a karrierem és a sikeremet, meg a produktivitásomat, és van a világon egy rakás ember, aki nem kedvel, és nem tetszik nekik, hogy lányokkal járok, de nem nevezem magam leszbikusnak, de nem nevezem magam heteroszexuálisnak se. Az emberek meg szeretik tudni, hogy mégis mi a fasz vagy.

Kiemelt kép: Ernesto Ruscio/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik