Belföld

Letartóztatták a rendőr arcát elcsúfító férfit – videóval

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a székelyudvarhelyi férfit, aki úgy megvert egy rendőrt, hogy súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. A Maszol beszámolója szerint a bíróság helyt adott az ügyészi fellebbezésnek és rács mögé vágta az elkövetőt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított többször megütötte a 20 éves G. R.-t, majd motoros szánjával hosszasan követte azt a gépkocsit amelyben utazott, és többször nekiment.

Katona Loránd, a székelyudvarhelyi városi rendőrség parancsnokhelyettese elmondta, az eset szombatról vasárnapra virradóra történt a Madarasi-Hargitán, egy panzióban, ahol a szolgálaton kívül levő, 20 éves helyi rendőrt “egy jól ismert székelyudvarhelyi üzletember” megfenyegette és távozásra szólította fel.

A rendőr nem ment el, ám amikor később elhagyta az épületet, a fenyegető utána ment, többször megütötte és megrúgta, súlyos arcsérülést okozva. A rendőr barátai segítségével beült egy autóba, telefonált a 112-es egységes segélyhívószámra, mindeközben az üzletember egy motoros szánnal 20 kilométeren át üldözte őket, és megrongálta a gépkocsit.

A fiatal rendőr orrcsonttöréssel és arcsérüléssel került kórházba. A parancsnokhelyettes szerint mindennek a hátterében az állt, hogy az üzletember “elégedetlen volt a helyi rendőrök tevékenységével”, mivel többször is megbírságolták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik