Élet-Stílus

Autóval lepte meg a mekis dolgozót az egyik vendég

Amikor megtudta, hogy a nőnek végleg leállt az autója, és nincs mivel munkába járnia, rögtön tudta, mit fog tenni.

Vicki Anderson először rémülten azt gondolta, hogy ki fogják rúgni a McDonald’s étteremből, amikor a Kansas állambeli South Hutchinson városában található gyorsétterem vezetője kihívta a konyhából. Aztán a hajnali órákban az autós ablaknál dolgozó nő meglátta egyik állandó vendégét, Chris Ellist, aki fiával együtt kihívta az étterem parkolójába, miközben Denise Panek étteremvezető mobiljával videózta őket.

Pár pillanattal később Anderson már meghatódva borult a két férfi nyakába. Chris és Josh Ellis ugyanis egy nem mindennapi meglepetéssel várta. Egy autót ajándékoztak neki.

A wichitai üzletember a helyi sajtónak elmondta, hogy majdnem minden reggel Andersonnál vásárol reggelit magának, mert mindig hatalmas mosollyal és barátságosan fogadja. És ezt nem könnyű reggel fél hétkor megtenni.

Egyik reggel Anderson megkérdezte tőle, nem tud-e egy olcsó eladót autót. Saját autója, egy 25 éves Oldsmobile ugyanis elromlott, és a javítása már többe kerülne, mint amennyit az autó ér.

pincerno(960x640).jpg (pincérnő, )
Borravaló helyett autót kapott a pincérnő
Hiába vágyott évek óta rá, a 47 éves nőnek nem volt elég pénze arra, hogy saját autót vegyen.

Ellis ekkor rögtön tudta, hogy mit fog tenni. Elmondása szerint fia, Josh éppen eladni készült régi autóját. A férfi közölte vele, hogy megveszi tőle, és amikor Josh megtudta, mire kell, oda is adta neki.

Az autót, egy 2009-es Pontiacot, végül ketten együtt adták át Andersonnak. Akitől csak annyit kértek, hogy majd, ha lehetősége lesz rá, ő is segítse egy bajba jutott emberen. Ellis elmondta, biztos benne, hogy a nő így is fog tenni.

Egy autóval lepték meg kollégái egy 19 éves fiatalt, aki 15 kilométert gyalogol minden nap a munkába
Az amerikai fiatalember 14 éves kora óta dolgozik, hogy segítse beteg édesanyját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik