Élet-Stílus

Megkapta ajándékba a házat, amit ki kellett takarítania

Mikor dolgozni indult, a háromgyermekes édesanyának fogalma sem volt róla, hogy élete meglepetése fogadja majd.

Nem ez az első, és minden bizonnyal nem is az utolsó alkalom, hogy a break.com csapata csupa szeretetből könnyeket csalt valaki arcára. Legutóbb idén áprilisban, az amerikai pincérnőt, Chelsea Roffot tréfálták meg, aki nekik köszönhetően élete borravalójában részesült, és többek között egy autóval és egy kétszemélyes utazással gazdagabban tért nyugovóra.

A break.com most egy túlterhelt, háromgyermekes takarítónőt szemelt ki, aki az elmondások alapján nagyon is rászolgált arra, hogy a sors végre a tenyerén hordozza őt. Cara Simmons főnöke a vele készült interjúban elárulta, még soha nem találkozott nővel, aki ilyen keményen dolgozott volna azért, hogy mindent megadhasson három gyermekének.

 

Az asszony hozzátette azt is, Cara szinte mindent elvállalt, ami csak adódott, soha nem hiányzott egy napot sem. „Az utóbbi időben épp emiatt szinte állandó egészségügyi problémái voltak. Orvostól orvosig járt, ahol kiderült, problémáit a feszített tempó és a túlhajszoltság okozza. Kézenfekvő volt, hogy szerettei épp emiatt, elsősorban pihenéssel ajándékozzák meg a takarítónőt. Ám arra, ami ezután következett, se ők, se Cara nem volt felkészülve.

Cara csakúgy mint máskor, most is kora reggel érkezett a házhoz, amiről úgy tudta, alaposan ki kell takarítania egy esti buli előtt. Takarítania végül nem kellett, helyette végigkóstolhatott egy hatfogásos luxusmenüt, kapott egy egyórás masszázst, sőt egy gardróbnyi új ruhát is. A legnagyobb meglepetés pedig csak ezután jött, amikor kiderült, a break csapata az egész házat Carának ajándékozza.

Hogy hogy reagált az anyuka? Nézze meg a videóban:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik