Szórakozás

Michael Bublé pénztárosként akart gyanútlan vásárlókat átverni, aztán jött egy Modern család-szereplő

Ellen DeGeneres műsorában legutóbb láthattak a nézők egy nagyon humoros szkeccset, aminek az alapját a közelgő Super Bowl egyik reklámja adta. Utóbbiban Michael Bublé énekes egy szupermarket hűtőpultja előtt ücsörög, és filctollal átfirkálja a Bubly nevű üdítőt Bubléra, ezzel őrületbe kergetve a bolti dolgozókat. Ezt gondolták tovább DeGeneresszel, és Bublét elküldték egy burbanki élelmiszerboltba, hogy pénztárosként menjen a gyanútlan vásárlók agyára.

Az üzletben elrejtettek egy csomó kamerát, Bublé fülében pedig egy mikrofont, amin keresztül DeGeneres adta ki az utasításokat arról, mit mondjon az énekes. Amint beállt a pénztárba, hirtelen megjelent Eric Stonestreet, színész a párjával, hogy kifizessék a vásárolt dolgaikat. Bublé egyből rákérdezett, hogy ő-e a Modern család egyik főszereplője? Majd a vonalkód olvasó hangját folyamatosan ismételgette:

Bíp. Bíp. Bíp.

Aztán megkérdezte Stonestreet-et, hogy megölelheti-e, és miután ez megtörtént, annak barátnője felismerte Bublét, így mindenki nagyot röhögött.

Sofia Vergara és Eric Stonestreet – Fotó: Todd Williamson/Getty Images

A java csak most következett: beállt a pénztárhoz egy nő, akivel hatalmasat trollkodott Bublé és DeGeneres: jött a szokásos bípegés, majd Bublé a fürtös banánt darabokra szakította és egyesével csomagolgatta el papírzacskókba, sőt, egyet el is kezdett falatozni. Majd Bublé azt állította, ő annyira jó matekból, hogy nincs szüksége az árellenőrzőre, hanem fejből tudja a végösszeget: 38,59 dollár. A gyanútlan nő szó nélkül elfogadta és nyújtotta a hitelkártyáját. Majd az énekes azt mondta, le kell írnia a bankkártya számát  és a kártya hátoldalán lévő három jegyű biztonsági kódot, mellé pedig szüksége lesz a vásárló anyjának leánykori nevére is.Bublé meggyőzte a nőt, hogy ne fizesse inkább ki a dolgokat, majd ő állja a cechet, mivel nagyon gazdag. Végül jött a csattanó:

Én vagyok Michael Bublé.

Mire a nő:

Ismerős volt az arcod, de nem voltam biztos benne. Nem mertem semmit mondani.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik