Foci

Kész a Real terve Hazard megszerzésére

Az nem újdonság, hogy a Real Madrid szeretné megszerezni Eden Hazard-t, hiszen a spanyol klub a nyáron már indított egy rohamot a Chelsea vb-bronzérmes belga klasszisáért, aki maga is udvarolt egy sort a legutóbbi három BL-kiírást megnyerő Realnak.

A spanyol médiában most ismét napirenden van a téma, az Onda Cero nevű rádió azt írja, a Realnál már kész terv van arra, hogy miképp szerezzék meg a 27 éves támadó középpályást.

A spanyolok két játékost adnának érte, egyikük, Mateo Kovacic már most is a Chelsea-nél futballozik, igaz, csak kölcsönben.

A másik lepasszolt focista Isco lehet, aki Zinédine Zidane-nál alapember volt, Julen Lopetegui is számított rá, az őt váltó Santiago Solari azonban alig játszatja.

Ha az igazolások terén mértékadónak számító Transfermarktot vesszük alapul, akkor a Realnak némi pénzt is kell majd pakolni a két játékos mellé, mivel Hazard 150 milliós értékét együtt sem éri el Iscóé (75 millió) és Kovacicé (35 millió).

Ami kedvezőbbé teheti a tárgyalást a spanyolok számára, hogy Hazard szerződése 2020 nyarán lejár, és ha nem hosszabbít a szezon végéig, akkor a Chelsa kényszerhelyzetbe kerül, hiszen akkor nem nagyon tud erősködni azzal, hogy annyit kér érte, amennyit nem szégyell.

Az Onda Cero szerint a PSG és a Manchester City is versenyben van Hazard-ért, de a Realé a pole pozíció, és ebben az is szerepet játszik, hogy a belga válogatottbeli csapattársa és barátja, Thibaut Courtois már a madridiaknál vetődget a labdákért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik