Sport

Hihetetlen magyar ötletet csodálnak Amerikában

hokikapu (hokikapu)
hokikapu (hokikapu)

Van a hokiéletben olyan, amiben képesek vagyunk megelőzni Kanadát? Kérem tisztelettel, igen! Sőt, ezen ők is megdöbbentek!

A yahoo sportson! fut Észak-Amerika egyik legnépszerűbb hokiblogja az nhl puck daddy. Gyaníthatóan nem sűrűn írnak magyar csapatról, a magyar hoki történéseiről, tán ezért is megtisztelő, hogy felfigyeltek az általunk is megírt fehérvári ötletre.

Fehérváron a legnépszerűbb csapatsport kétség-kívül a hoki – bármennyire is erőlködnek egyelőre a Videoton labdarúgói. Az MLSZ kimutatása szerint a Videotont tavaly átlagosan 3211 nézte meg. Az Ifj. Ocskay jégcsarnok befogadóképessége 3500 fő és rendre telt házzal mennek a Sapa meccsei. Ha lenne egy 5-6 ezres jégcsarnokuk, akkor nyilván megtöltenék azt is, már csak azért is, mert a klub háza táján olyan kreatív ötletekkel állnak elő, mint ami a raktár utcai buszmegállóban látható. (Az igazság kedvéért meg kell jegyezni a Vidi pályánál is van hasonló focikapuból, csak az tán nincs ennyire kidolgozva.)

Íme a Raktár utcai buszmegálló! Szerintünk is fantasztikus!
Forrás: facebook.com

Minden esetre a hihetetlen kreatív buszmegállónak híre ment Kanadában is. Joggal értetlenkedett a blog szerzője  mondván: miként lehet, hogy a nem éppen hokijáról ismert Magyarország megelőzte Kanadát e téren. A szerző szerint a fehérvári buszmegálló a legjobb, amit valaha látott!

A szerző fehérváriak ötletét ajánlja a “Harper-adminisztrációnak.” (Stephen Harper Kanada jelenlegi miniszterelnöke.) Mi ehhez csak annyit teszünk hozzá, ha az Orbán-kormánynak valóban a sport az egyik stratégiai ágazata, akkor ennél jobb, kreatívabb sportolásra ösztönző reklámot mi sem tudunk elképzelni!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik