Advent

A hajléktalan férfit egy percre se hagyták magára a kutyái a kórházban

Brazíliában történt, hogy mikor egy hajléktalan férfi, César kórházba került, a nővérek arra lettek figyelmesek, hogy a beteg legjobb barátai várják az eredményt türelmetlenül az ajtóban.

Cofidis tipp – Legyen jobb a napod!

Karácsony ide, szülinap oda, vegyél valakinek egy apró kis figyelmességet, különösebb apropó nélkül.

A jelenetet az Alto Vale Kórház egyik dolgozója,  Cris Mamprim fotózta le, és a Dodónak azt nyilatkozta, hogy nagyon megható pillanat volt:

Mindannyian [a kutyusok] ápoltak és kellően ducik voltak. Az, hogy az ajtóban vártak azt mutatja, hogy a gazdájuk mennyire szereti őket és gondoskodik róluk.

Amikor César az orvosi ellátás után lábadozott, a nővérek beengedték a kutyákat, hogy a férfi mellett lehessenek. A vacsorájából pedig a négylábúak is kaptak, akármennyire is éhes volt, nem hagyta ki az őrzőit.

Mamprim a Facebook-oldalán írta meg szívszorító estét, amit eddig 128 ezren lájkoltak, és több mint 78 ezren osztottak meg. „Egy egyszerű ember, aki luxus nélkül él, akinek meg kell küzdenie az éhséggel, a hideggel, a fájdalommal, de mellette vannak a legjobb barátai, és visszakapja, amit adott. Visszakapja a szeretetet, a melegséget és a megértést.”

A Facebookon kivétel nélkül mindenkit megérintett az eset.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik