Foci

Momentuma sem volt a Vidinek Bulgáriában, de megúszta

A Bajnokok Ligája-selejtezőjében csapott össze a bolgár bajnok Ludogorec és a magyar bajnoki címvédő MOL Vidi FC. A magyar csapatnak helyzete sem igazán volt a mérkőzés során, a 96 perc alatt jobbára a védekezéssel voltak elfoglalva Marko Nikolic játékosai.

A Ludogorec viszont nem tudta kihasználni bántóan nagy mezőnyfölényét, és hiába alakított ki komolyabbnál komolyabb lehetőséget Kovácsik Ádám kapuja előtt, nem sikerült gólt lőnie. 

Ez az eredmény nagyon kedvező, sőt hízelgő a Vidinek: a kapura lövési arány 16-2-es, nem ide. A visszavágón mégis meglesz az esély a továbbjutásra. A játék képe alapján viszont kijelenthető, hogy ennél sokkal több kell majd Felcsúton.

Eredmény, Bajnokok Ligája-selejtező:

Ludogorec (bolgár)–MOL Vidi FC 0-0 (0-0)
Razgrad, Ludogorec Aréna. V: Pandzic (svéd).
Ludogorec: Renan – Cicinho, Moti, Rafael Forster, Natanael – Djakov, Lucas Sasha (Campanharo, 61.) – Wanderson, Marcelinho, Misidjan (Lukoki, 84.) – Keserü (Swierczok, 60.)
MOL Vidi FC: Kovácsik – Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nikolov (Lazovics, 71.) – Nego, Huszti, Varga J. – Kovács (Pátkai, 68.), M. Scsepovics (Sz. Scsepovics, 80.)
sárga lap: Juhász (28.), Kovács (41.), Huszti (45+3.), Nego (80.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik