Tech

Ősszel visszatérnek a szörnyek

A Monster Hunter World még januárban jelent meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, viszont már a PC-s közönségnek sem kell sokat várnia a játékra, hiszen a kiadó Capcom bejelentette, hogy a meglepően nagy sikert arató program 2018. szeptember 3-án elérhető lesz Windowst futtató számítógépekre is.

A bejelentéssel párhuzamosan egy új előzetes is érkezett a játékhoz, amiről a konzolos megjelenést követően a tesztünkben azt írtuk, hogy a vadászat nem a csicskák sportja, ide bizony figyelem, fegyelem és taktika kell, nem lehet őrült módjára a vadonba rohanni, hiszen az ész nélküli fegyverlóbálásnak még a tizedik alkalommal is kudarc lesz a vége. Ha valaki színtiszta akcióra, gyors sikerélményre, egyszerű harcra és irányításra vágyik, az inkább vegye elő a legújabb Assassin’s Creed-játékot.

Ha viszont a Dark Souls-játékokon edzőtél, bírod a kihívást, nem zavar, ha egy játék monotonná válik, szereted a kidolgozott részleteket, szívesen pepecselsz, és olyan programra vágysz, ami a 40 órás kampány mellett még legalább háromszor annyi elfoglaltságot biztosít, akkor a Monster Hunter: World neked készült. Elsőre kicsit zord, kicsit bonyolult, de ha ráérzel az ízére, akkor ugyanúgy működik, mint a valódi vadászat: alig várod, hogy a külvilágot hátrahagyva bevethesd magad a vadonba!

A vadászat nem a csicskák sportja
A Monster Hunter: World komolyan veszi a vadászatot, nem is való mindenkinek.

AJÁNLOTT GÉPIGÉNY:

Operációs rendszer: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64-bit)
Processzor: Intel Core i3 8350 4GHz / Intel Core i7 3770 3.4GHz / AMD Ryzen 5 1500X
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 (3GB) / AMD Radeon RX 570X (4GB)
DirectX: Version 11
Tárhely: 20 GB

Ajánlott videó

Olvasói sztorik