Belföld

Részegen randalírozott a játszótéren – gyerekeikkel menekültek a szülők

Részegen randalírozott egy 28 éves kerecsenyi férfi az orosztonyi játszótéren. A férfi vasárnap délután két férfival is szóváltásba keveredett a helyszínen. A nézeteltérés pedig odáig fajult, hogy több szülőnek is nekiesett a gyerekek előtt.

„Már a játszótérre is  egy kétliteres boros flakonnal érkezett. Elkezdte kínálgatni a játszótéren lévő apukákat, de mivel egyikük sem akart inni vele, ezért kötekedni kezdett” – tudta meg a 24.hu egy helyszínen tartózkodó szemtanútól.  – „A részeg férfi ezt követően elkezdte fenyegetni a szülőket, majd verekedni akart. Több anyuka annyira megrémült, hogy azonnal elmenekült a gyerekeivel.

A szemtanú szerint a még nagyobb balhénak az vetett véget, hogy az egyik szülő értesítette a rendőröket. A férfi ekkor felkapta a boros flakont, majd megpróbált kereket oldani, de nem jutott messzire.

„A kiérkező kollégák a közelben elfogták az elkövetőt. Több szülő félelmében elhagyta a játszóteret. De személyi sérülés szerencsére nem történt” – mondta megkeresésünkre Szabados Gábor rendőrőrnagy, a Zala Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik