Élet-Stílus

860 kilométert utazott a netes kereskedő, hogy megverje panaszkodó vásárlóját

A kínai nő azt hitte, a rendelése érkezett meg végre, de a csomag helyett csak a dühös eladóval találta szembe magát.

Csapdába csalta, majd jól megverte egyik vásárlóját a Taobao kínai webáruház egyik kereskedője, aki 860 kilométert utazott csak azért, hogy megruházza a lassú kiszolgálás miatt panaszkodó nőt – jelentette a helyi sajtó. A még December 27-én történt verésről egy térfigyelő kamera készített felvételeket.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a nő pár nappal korábban emelt panaszt a Wang nevű kereskedő ellen, mert rendelése nem érkezett meg időben. Ezután egymás után kezdte el kapni a fenyegető üzeneteket a férfitól, aki még telefonon is felhívta.

A Zhengzhou városában élő nő végül megkapta az üzentet, amire nagyon várt. A csomagja megérkezett, és azt átveheti egy csomagátvételi pontot. Ott azonban nem a megrendelt ruha várta, hanem egy csapda. A kereskedő ugyanis már ott várt rá, és azonnal verni kezdte. Az esetről készült videón látni, ahogy megrugdossa, majd ütlegeli a nőt, aki végül a földön terült el.

Késett a rendeléssel a futár, majd véresre verte a kaját rendelő nőt
A kínai férfi attól félt, negatív kritikát fog írni róla a nő. És dühében megverte. Naná, hogy kirúgták.

A könnyebb sérüléseket szenvedett nő már a kórházban volt, amikor egy újabb üzenetet kapott Zhangtól, aki közölte vele, hogy egész éjszaka vonatozott a 860 kilométernyire található Suzhou városából, csak azért, hogy megverje. A rendőrség még nyomoz az ügyben. Az esetről szóló beszámolók arról nem tesznek említést, hogy már letartoztatták volna a férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik