Szórakozás

Oszter Sándor nem békül a lányával

A színész magánéleti zűrjei a bíróságon és a lapok címlapján is terítékre kerültek az utóbbi hónapokban, így derült ki, hogy Oszter Alexandra már közel egy éve nem áll szóba szüleivel, akik unokájukat sem láthatják a viszály miatt. A hírek szerint a legnagyobb vitát a színésznő bokszoló párja okozza, de pénzügyi dolgok is állhatnak a megromlott kapcsolat hátterében.

A napokban azonban úgy tűnt, hogy enyhülhetett a nézeteltérés, ugyanis Oszter Alexandra megosztotta az augusztusban bemutatásra kerülő Csókos asszony című darab plakátját, amiben édesapja, Oszter Sándor játssza az egyik főszerepet. A színésznő büszkeséggel számolt be erről és mindenkit arra buzdított, hogy nézzék meg az előadást, pedig néhány hete még úgy nyilatkozott, hogy elhatárolódik apja minden tettéttől.

Oszter Alexandra elhatárolódik édesapja minden nyilatkozatától és tettétől
Már csak múltidőben tudja elmondani, hogy büszke rá.

Oszter Sándor azonban a Blikknek elmondta, hogy szó sincs békülésről, ugyanakkor ő, már elfogadta a helyzetet.

Nem tudok róla, hogy Alexandra megosztotta az előadást, de örülök, ha büszke rám. Azóta sem beszéltünk, nem békülünk, de én már elfogadtam ezt a helyzetet. A feleségemet jobban megviseli ez az egész hercehurca, de az unokám, Axelo hiánya engem is bánt. Szerintem Alexandra a közelgő esküvőjére sem hív meg bennünket. De az élet majd elrendezi ezt a helyzetet is, most pedig nem erre koncentrálunk.

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik